sâmbătă, 24 octombrie 2009

Reluare

"o sa ma uit in spate si o sa zambesc ca ne-am intalnit"---> asta legat de ce am zis mai devreme: "Nu o sa imi para rau" si inca mai cred asta.
Daca e asa de ce mi-ar parea rau ? "o sa te doara,o sa suferi,o sa plangi". Nu nu o sa plang pentru ca nu am de ce. Intelege si tu ca lumea nu se termina cand o sa terminam noi clasa a 8a, poti ? Am invatat sa nu mai depind de nimeni si mi-e mult mai bine asa,fara griji fara riduri fara pierdut noptile , sms`urile si prietenii. :)
Apropo imi place ce ai scris, uite un sfat incearca sa te mai si distrezi sa nu mai fii asa melancolica.
Apropo si de asta nu zic sa nu iti faci prietene si alte alea, dar lasa-le sa isi vada de viata lor nu trebuie sa te bagi invata mai multe din propriile greseli decat din greselile tale.
Sa`mi las imaturitatea acasa ? Daca as face asta nu m-ash mai distra asa bine. Imi place sa ma comport ca un copil pentru ca infact sunt un copil.
Si mai gandeste-te daca lui i-ar parea rau ar face ceva , dar cred ca nu il intereseaza si ca isi traieste copilaria si nu vrea sa se maturizeze inca.

...

Am inteles , unora le place sa fie curiosi si eu sunt asa, dar eu macar nu ma bag in viata altora incerc doar sa gasesc cat mai multe raspunsuri ca sa nu ma plictisesc. Tu incerci sa controlezi vietile altora pentru ca nu poti avea o viata numai a ta si daca tu nu reusesti sa faci ceva in viata atunci nu ii lasi nici pe ceilalti sa o faca .
Incearca sa nu mai fii asa "dura" ca oricum asta e doar de suprafata nu o sa faci nimic in viata cu modul asta de a fi .
Pt A. nu mai sta cu nasu`n curu ei ca nu ai nimic de castigat :)

Acum sper sa nu va suparati pe mine ... sau defapt: What do I care ? (oricum tu ai inceput) .

vineri, 26 iunie 2009

My stupid summer love ...

Hmmm... Lets start like:
It was a hot summer .I was wondering around turkey.It was a "hot" night.I was going to the bar when my friend told me to look at two girls who were sitting on a bench near the beach.They were russian.They were both reading a book. One of them was standing in front of me and the other one in front of her. The one facing me was kinda wierd.Not ugly but wierd.When i passed the other one raised her head.She was awesome.She had curly blonde-red hair and an angelic face. She faced me with an innocent look.When she stood up i realised that not just her face was perfect. She had a perfect body too. Her breasts were looking at me , while her butt was very curve and soft.
She came at me and said hello.I was so ...blushing that i couldnt find my words.She had a muse voice.She was walking like a princess, she was the girl i dreamed of.
She went to the bar to get something to drink while i went to her and asked her if she wants to go to a walk with me on the beach.She said yes.
We were walking while she was holding my hand and looking at the stars. She told me the stars are beautiful.I told her she is beautiful. Then she turned her face to me.She had tears in her eyes and she kissed me. I was almost in the sky , my feet were lifted above the ground and my ears were red. Then we finished our walk and we had to go to sleep. She said goodbye and told me that tomorow she is leaving. I felt that my heart was broken. I said ok... maybe we`ll meet again and i told her that i love her very much.She smiled and gave me a goodbye kiss that i`ll remember for the rest of my life.

joi, 11 iunie 2009

Dedicatie :)


- "Fatha" , nu mai postezi nimic pe blog ?
- De ce ? A inceput sa iti placa ?
- Dap . Nu postezi ceva despre mine ?
- Nu.
- Hai "fathaa" te rog.
- Bine.

Deci postu asta e despre "rontzy" , o mai cunoashtetzi k fiind sor`mea. E o tipa cam emo , fitzoasa si rasfatzata si etc etc. dar tot e sormea . Si pe langa faptu k e sormea e si rontzy . Adica baga in ea toata ziua , sta la calculator , iese cu prietenele ei la fel de emo kre incearca toate sa se kopieze unele pe altele , "fericiti cei saraci cu duhul". In rest cand nu sta cu prietenele ei emo , e de treaba.
Ma ajuta deobicei knd am nevoie de ceva si nu ii e lene , oricum nu prea are de ales de multe ori. Alceva nu prea stiu ce sa zic . E foarte sweet cand doarme cu gura deschisa sau sforaie , cu nasul ala mic de porkushor . Imi place sa o stresez si cred ca si ea pe mine. Oricum in general ne intelegem bine in timpu in care stam impreuna , care nu se intampla prea des dar oricum e sormea si chiar daca ma cert cu ea ne impacam imediat.
Si cred ca v-ati plictisit de subiectu sormea deci ... sa trecem mai departe .

joi, 4 iunie 2009

Nu stiu...

Hmm ... acum chiar nu stiu ce sa mai scriu. Probabil mi-am epuizat toate resursele pe ziua de azi.O sa ma duc sa ma culc.Sa visez.
Probabil o fata frumoasa ; noi doi , cerul, luna, stelele, o alta zi de scoala , o alta zi in care o sa ma plictisesc sau o sa se intample ceva frumos , nu stiu.
Probabil vreau doar sa ma pun in pat sa ma gandesc , sa visez. Ma simt in largul meu cand e liniste si pot sa fiu doar eu fara sa ma prefac , fara sa ma chinui fara sa am griji , poate doar cat de repede o sa vina timpul sa ma trezesc. Vreau sa te am doar pe tine in minte , vreau sa fim doar noi doi.
Stau si ascult muzica si ma gandesc ce sa scriu in continuare. Nu am nici cea mai vaga idee.
Pentru mine tu esti cea mai importanta , pentru tine eu sunt cineva neinsemnat. Ma simt bine si asa cum sunt acum dar parca imi lipseste ceva , simt nevoia sa fac ceva nebunesc , cum faceam cand eram impreuna. Vreau sa adorm sa treaca timpu mai repede , sa ma trezesc , sa te vad si sa o luam iar de la capat. Acum iar ma intreb de ce ? Nimeni nu cred ca stie raspunsul la intrebarea asta dar eu tot ma intreb. Vrei sa stii de ce inca imi mai pasa ? Pentru ca imi place , imi place de tine , imi plac lucrurile care le faceam impreuna , imi place cat de prost eram.
Am descoperit ca odata ce incep sa scriu prind curaj si las sentimentele si gandurile sa curga ... E ceva normal ?Nu stiu si nu ma intereseaza. Ideea e ca imi place , imi place , imi place.
Multi incearca sa evite scrierile la persoana I pe blog , incearca sa se asemene cu o alta persoana sau sa bata apropouri , poate le e frica de ce vor crede ceilalti cand le vor citi ce au scris ? Poate asta sau poate nu sunt destul de multumiti cu ei insisi.
E ora 12 , o noua zi. O zi in care se vor schimba multe , sper . Iar am ajuns sa sper. Nu face bine.
Am ascultat aceeasi melodie o ora intreaga. Acum mi-am dat seama ca se repeta. Cand ma gandesc , ma desprind de lumea asta , ma duc intr`o lume speciala , facuta doar pentru mine in care pot sa ma gandesc linistit la toate probleme mele. De ce spun toate astea ? Iar nu am nici cea mai vaga idee. Poate doar plictiseala si starea in care ma aflu.
Si acum pentru ca mi-am adus aminte , de ce trebuie sa fie asa ? Ce nu era bine inainte ? De ce am fost atat de prosti , atat de copii ? De ce inca mai suntem ?
Ai putea sa uiti tot ce a fost si sa o iei de la capat ?

miercuri, 3 iunie 2009

Ma gandesc , te gandesti , ne gandim oare ?


Ce faci ? E seara , ma duc la computer , il inchid , ma pun in pat , si incep si ma gandesc , ma gandesc ce am pierdut si de ce . Ma gandesc oare de ce am spus toate vorbele alea urate ? Nu meritai . Ma gandesc cum as putea sa schimb tot ce sa intamplat . Nu gasesc nicio solutie .Am nevoie de ajutorul tau. De obicei eram atat de telepati. Ne gandeam unul la altu fara sa vrem . Spuneam aceleasi lucruri in acelasi timp . Acum nu stiu daca te gandesti la mine , eu sigur ma gandesc la tine . Vreau sa fie totul ca inainte , sa stiu ca te gandesti la mine , sa stiu ca ma visezi .
Vreau sa primesc iar mesaje care ma fac sa uit de tot si toate . Vreau sa citesti ce am scris aici si vreau sa te gandesti la mine. Nu cred ca am simtit asa ceva inainte si recunosc inca mai simt si nu mi-e frica. Nu mi-e frica de ce o sa se intample. Merit tot ce mi s-a intamplat si ce o sa mi se intample. Vreau doar sa te simt aproape. Meriti mai mult , si nu cred ca e bine ceea ce faci , dar tu nu ma asculti niciodata asa ca nu ma mai chinui sa iti explic. O sa iti dai seama si singura ca te iubesc si te voi iubi probabil mult timp de acum incolo. Nu vreau sa termin asa. Pare o chestie obisnuita si destul de sentimentala . Poate asa e dar nu pot sa ma dezobisnuiesc . Nu vreau sa ma dezobisnuiesc de tine. Nu mai incerc sa te uit pentru ca imi fac mai mult rau , incerc sa gasesc o modalitate sa fim amandoi fericiti . Daca spui ca ti-a placut de ce nu incerci sa faci ceva ?
Daca stii ca nu iti e mai bine de ce nu incerci nimic ? Poate pentru ca ti-e mai usor asa.
Dar asta nu inseamna ca esti fericita. Poate iti vine mintea la loc si o sa incerci sa te schimbi pentru mine , sau pentru tine macar. Oricum trebuie sa realizezi ca nu o sa iasa nimic bun din ce faci acum si eu o sa am rabdare.
Presupun ca o sa dureze ceva pana o sa citesti tot ce am scris aici , daca o sa citesti vreodata. Eu mi-am facut datoria si am scris acum restul depinde de tine.

O schimbare...

Inainte eram dus , prost , indragostit , cum mai vreti voi .
Acum pot sa zic ca imi place noua schimbare , imi place sa stau cu voi dupa ore in parc pe banca, sa spunem tot felu de trasnai sa radem ca prostii din orice. Imi place sa stau in statie sa vorbesc cu tine , sa ne spunem alte si alte prostii , inainte de ce nu era la fel ? Stii foarte bine ca s-ar putea sa te fac sa suferi din nou si totusi stai si vorbesti cu mine si te prefaci ca nimic nu s-ar fi intamplat intre noi.
Stiu si eu ca s-ar putea sa te fac sa suferi dar nu pot sa ma schimb de tot , si iti spun asta de pe acum ca sa te astepti . Ai renuntat la prietenii tai pentru mine si totusi nu sunt atat de important pentru tine . Apreciez si incerc sa compensez lunile alea cumva . Mersi.

Ma simt bine "sperand"...

Dupa "my last post" ma simt destul de bine si am o stare de fericire sau multumire interioara , vise marete si tot felu de conceptii ... de ce ? Nu stiu.
Ma simt bine ca pot sa sper ... si totusi de ce sa nu sper ? Pare o prostie , stiu . Dar pentru mine e ceva important si o sa continui sa sper pana o sa imi indeplinesc "visul" . E un post pe care vreau sa il vada lumea , poate se va schimba ceva . Sincer , nu cred ca asta se va intampla dar totusi sper ...
Sper ca o sa fie totul asa cum vreau eu , poate nu e cel mai corect lucru dar eu asta vreau ; poate nu imi face bine dar nu pot sa ma lipsesc de acel lucru si iar spre disperarea ta , recunosc nu pot sa traiesc fara acel lucru , si aici nu e vorba de tigari. De ele reusesc sa scap cu ajutorul tau si sunt foarte recunoscator ca esti langa mine cand am nevoie chiar daca ma port cum ma port si iti vorbesc cum iti vorbesc.

La moda ...


Postez si eu ca orice om din era asta :) de ce ? pentru ca am un sentiment diferit fata de cum ma simt deobicei ... sau pentru ca asa e la moda ? nu pot sa fac un post despre ziua de azi pentru ca nu are un inteles foarte special :) a fost o zi ca oricare alta :)
M-am trezit am fost la scoala am vorbit cu prietenii nimic important sau diferit :) m-am certat cu cateva persoane ceva obishnuit :) Cine imi citeshte blogu cred ca se simte sau poate nu :) dar chiar nu are importanta ... Nu scriu ca sa ma descarc sau ca sa ma simt la moda ... scriu doar din plictiseala pura si nu sufar din dragoste sau alte motive minore pentru care ar trebui sa scriu :)
Pentru o anumita persoana : Nu imi pasa ... poti sa intelegi ? Nu ma intereseaza ... Nu o sa fie ca inainte si nu vreau sa fie ca inainte chiar nu mi-a pasat niciodata chiar daca asta ti-am zis ... poti sa ma faci mincinos si cum vrei tu ... dar asta e adevaru ; nu imi pasa daca te obisnuiesti cu ideea asta e daca nu sa fii sanatoasa :) si toti care spun ca ma folosesc de ei ... nu poti sa zici ca ma folosesc de cineva ... pur si simplu eu stau cu tine tu cu mine si toata lumea e fericita nu ? dar unii oameni nu pot sa inteleaga acest lucru sau conceptia de posesiune . Nu sunt al nimanui asta ca sa stiti si voi , sunt independent si asa o sa raman cat timp o sa pot sa ma misc pe propriile picioare .
Crezi ca exagerez ? Crezi ce vrei . Ma simt bine si daca stiu ca tu crezi ca am dreptate si daca tu crezi ca nu am dreptate , eu stiu ca am dreptate intotdeauna .
Ramas bun , nu o sa mai fie niciodata la fel , sau probabil nu o sa mai fie deloc , dar "nu imi pare rau oricum " pentru ca nu am pierdut nimic .
Pentru prietenii care ma accepta asa cum sunt , prieteni ... oare ? nu conteaza . Sunt oameni carora nu le pasa, ( ea stie si poate se simte ) mersi pentru ca "ma ierti si ca m-ai iertat si mersi oricum " . Si mersi (altcuiva) pentru ca "ma iubesti fara conditii "
In special mersi ca ma bagi in seama si ca nu ma faci sa imi pierd mintile si poate nu e vina ta , oricum eu te iert si o sa incerc sa am cat mai multa rabdare .
( 3 persoane ) carora le multumesc / probabil nu am facut asta in fata dar va multumesc chiar daca mie frica sa recunosc . Si spre disperarea ta chiar imi pasa .

joi, 5 februarie 2009

One of my greatest addictions and my love <3 (u ejti butix :P )

Breakdance .... :)


:)

miercuri, 4 februarie 2009

Whateva ... :) test ...

Omu cat traieste invatza ... sau asa zic unii .